Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.01.2022
Recenze - hodnocení
Vážení zákazníci, vážíme si všech Vašich názorů, a proto jsme nově spustili rubriku " Recenze" kde můžete psát svoje hodnocení a názory. Věříme, že Vá... číst celé
17.12.2021
Elektronické dárkové kupony
Nově nabízíme dárkové kupony v elektronické podobě různých hodnot. Jsou skvělým řešením pro všechny, kdo potřebují dárek hned a nemusí se tak obávat, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Je možné věnovat někomu svůj čas ? Je možné věnovat někomu svůj čas ?
Říká se, že to nejcenější co můžeme někomu věnovat, je náš čas. Čas nejde vrátit zpátky, ani posunout dopředu, tedy pokud se bavíme o čase jako takové... číst celé
Co je to steampunk a odkud se vzal
28.10.2020 O steampunku
Co je to steampunk a odkud se vzal
Už jste slyšeli o uměleckém styl STEAMPUNK? Že ne? Pokusíme se Vám ho přiblížit. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Je možné věnovat někomu svůj čas ?
Je možné věnovat někomu svůj čas ?
Říká se, že to nejcenější co můžeme někomu věnovat, je náš čas. Čas nejde vrátit zpátky, ani posunout dopředu, tedy pokud se bavíme o čase jako takové... číst celé
Co je to steampunk a odkud se vzal
28.10.2020 O steampunku
Co je to steampunk a odkud se vzal
Už jste slyšeli o uměleckém styl STEAMPUNK? Že ne? Pokusíme se Vám ho přiblížit. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Po předchozí domluvě je možné nás navštívit v naší dílně na adrese:

Cejl 76, Brno, 602 00

Kontakty
PUPOdesign, šperky (nejen) ze starých hodinek
Boleslav Pospíšil, Lenka Puklová
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz